OKTOBER 2018 USA TRIP – reis Shirley

Na er 8 maanden lang naar uit gekeken te hebben was het dan eindelijk tijd om voor de eerste keer naar de Verenigde Staten te reizen! Hier heb ik Los Angeles en Las Vegas bezocht.

In Los Angeles verbleven wij in de omgeving van Melrose Avenue, een hele bekende winkelstraat en centraal gelegen. Vanaf Melrose Avenue bereik je dan ook binnen 6 minuten the Hollywood Walk of Fame. Hier vindt je een bruisend nachtleven, interessante musea, straatartiesten, geweldige restaurant, escape rooms en winkels. Ook Downtown LA en China Town bereikt u snel.

Vanaf de omgeving Melrose Avenue is het wel een stukje rijden naar de mooie stranden. Neem een Uber en rij in een half uur naar Venice Beach. Leuk om dit meteen te combineren met Santa Monica, dat bekend staat om het grote reuzenrad op het strand, deze zie je veel terug in films. Het is een half uur lopen van het ene strand naar de ander. Ook een leuke manier om te verplaatsen: BIRD. Dit zijn elektronische steps waarmee u door heel de omgeving kunt reizen en weer achter kunt laten waar u maar wilt.

Vergeet ook niet de 2 pretparken Disneyland en Universal Studio’s die het zeker waard zijn om te bekijken.

Zin om iets sportiefs te ondernemen? Ga dan bijvoorbeeld hiken naar de Hollywood Sign of heel spannend, parachute springen!

Vanaf Los Angeles is het ook super leuk om Malibu te bezoeken, hier rij je heen in ongeveer een uur via een mooie routelangs de zee. Ook San Diego is in 3 uur te bereiken met de auto, of trein!

Vanaf Los Angeles hebben wij Las Vegas nog bezocht. Wij zijn hier heen gereden met een camper. Een aantal uur hebben wij in het donker gereden, maar na 6 uur lang reizen werd de lucht in de verte eindelijk verlicht door alle neon lichten op de Las Vegas strip. Op de strip vind je vele hotels, restaurants, casino’s, shows, stripclubs. Deze stad is zo over de top dat de stad zelf een bezienswaardigheid op zich is. Verder kun je ook goed shoppen / musea & downtown Las Vegas bezoeken. Tip: maak een tussenstop in Palm Springs als je vanuit LA naar Las Vegas reist.

Wij verzorgen buiten stedentrips ook groepsreizen en rondreizen op maat aan.
Kom voor meer informatie bij ons langs!

las vegas usa usa usa usa new york new york hotel usa usa usa usa usa walk of fame las vegas griffith observatory usa